Børn og unge med særlige behov

Vi styrker børn og unges selvværd

I Team Tours har vi altid haft fokus på udsatte børn og unge! Vi har de sidste 10 år arbejdet med og afholdt ture for unge med fysiske/psykiske handicap eller sociale problemer. Vi ved, hvor meget det betyder for unge med fysiske, psykiske eller sociale udfordringer at komme ud i naturen og arbejde med selvværd og social adfærd. Vores ture tager de unge ud af deres vante rammer og ud i naturens fordomsfrie omgivelser. I naturen styrker vi de unges selvværd og selvtillid gennem forskellige opgaver og sørger for, at de får rygsækken fyldt med succesoplevelser.

Forskellige udfordringer – Forskellige set-ups

Forskellige udfordringer kræver forskellige set-ups – derfor bliver den enkelte tur også tilrettelagt i tæt samarbejde med jer og tilpasset de unges behov. Således sikrer vi, at udbyttet bliver maksimalt.

Søg om projektmidler

Har I planer om at søge midler til et større projekt for jeres børn og unge, er vi altid behjælpelige med materiale og gode råd til ansøgningen. Vi ved, at det er en lang proces og derfor anbefaler vi, at I minimum går i gang med at søge midler 6 måneder inden, de skal benyttes. Desuden siger erfaringen os, at projektet skal have en vis volumen før det kan betale sig at søge. Ring til os, så skal vi nok vejlede jer på bedste vis.


Vil du vide mere?

Kontakt os

Jeg vil vide mere

Kontakt os på mail TeamTours@TeamTours.dk eller telefon +45 22 80 94 80