Hvilket arrangement passer bedst til dine elever?

hyttetur_rund

Lejrtur

På en TeamTours lejrtur lærer børnene om sammenhold, kommunikation, samarbejde og personlige grænser. Turen byder på spændende aktiviteter så som træklatring, tømmerflådesejlads og samarbejdspunktet. Suppleret af et helt unikt natløb, som børnene sent vil glemme.

button

Lertur_rund

Hyttetur

Samarbejdet er i centrum, når dine elever er på hyttetur med os! Naturen danner rammen om en hyttetur spækket med oplevelser, udvikling og samvær. Med 10 års erfaring har vi specialiseret os i at styrke gruppens sammenhold ved at udvikle elevernes samarbejdsevner.

button

10 års erfaring

Gør os til specialister i arrangementer for Folkeskoler

Har I brug for en anderledes hytte- eller lejrtur eller en udfordrende og sjov dag i skoven?

Team Tours har igennem en årrække specialiseret sig i at lave friluftsture af høj kvalitet for folkeskoler. Vores kompetente instruktører følger klassen hele turen igennem, og sætter fokus på evaluering både efter hver aktivitet og samlet om bålet om aftenen.

Vi har nu også muligheden for at arrangere ture med specielt fokus på anti-mobning, hvor Team Tours i samarbejde med klasselæreren arbejder intensivt med problemerne i klassen. Disse ture bliver specielt tilrettet klassens behov, så det maksimale udbytte opnås.

Team Tours har specialiseret sig i teambuilding til børn og unge og hos os får I spændende ture til den rette pris, som bygger på høj kvalitet.

Vi sørger for, at I får en sjov, spændende,udfordrende og lærerig tur med masser af succesoplevelser. Vi arbejder med det sociale miljø, samarbejdet, den enkeltes selvværd samt tillid i klassen gennem en kombination af gruppeøvelser og individuelle grænsebrydende aktiviteter. Med Team Tours får I derfor ikke bare en sjov oplevelse men også en tur, der lærer klassen meget om hinanden.

Team Tours ture kan afholdes i hele landet på særligt udvalgte steder, hvor vi ved at omgivelserne passer godt til turene.
Vi sørger for den omfattende planlægning, alt lejrudstyr, kompetente instruktører samt indkøb af mad.

Vil du vide mere?

Kontakt os

Jeg vil vide mere

Kontakt os på mail TeamTours@TeamTours.dk eller telefon +45 22 80 94 80