En dag i skoven

“En dag i skoven er det perfekte afbræk fra klasselokalet”

Kunne I tænke jer en spændende dag i den fri natur? Så tag med Team Tours på endagstur i skoven! Vi har udviklet et alsidigt og sjovt program for folkeskoler, der ønsker en spændende dag under bøgetræerne.

Arrangementet er opbygget omkring en række gode og lærerige samarbejdsøvelser, som har til formål at sætte fokus på vigtigheden af kommunikation, holdånd og ikke mindst respekten for forskellighed.

Dagen byder også på personudviklende aktiviteter, hvor vores uddannede instruktører f.eks. udfordrer eleverne i samarbejdsdyster –  her er fokus både på gruppedynamik og på den enkelte elev.

Ud over de mange aktiviteter sørger Team Tours for frokost og sunde snacks til pauserne, så lærerne i stedet kan fokusere på at nyde dagen sammen med eleverne – og samle observationer til senere opfølgning i klasselokalet.

PROGRAM (EKSEMPEL)

Kl. 09:00 Velkommen – introduktion af instruktører

Kl. 09:30 Samarbejdsaktiviteter

Kl. 12:00 Sund Frokost

Kl. 13.00 Klatring i trætoppene

Kl. 15.00 Bueskydning, øksekast og pusterør

Kl. 16.00 Evaluering og afslutning

Kl. 16.30 Tak for denne gang

LOKATIONER

Vi har lokaliteter i hele landet, men har specielt gode erfaringer med at afholde turene i henholdsvis Hareskoven og Sønderskov.

Hareskoven ligger 15 km nord for København, og tilbyder et dejligt naturmiljø for børn og unge. Midt i skoven findes der en S-togstation, så I hurtigt og nemt kan komme til og fra området.

Sønderskov ligger i den vestlige del af Sjælland nær Slagelse. Skoven er hyggelig og tilbyder et idyllisk miljø for folkeskoler. I udkanten af skoven findes Sorø stationsplads, som har direkte forbindelse til Odense og Roskilde.

Jeg vil vide mere!

Ring og hør om de oplevelser og muligheder i. Telefon +45 22 80 94 80 eller send os en mail på TeamTours@TeamTours.dk

Ring mig op


Ønsker I en større tur?

Vi elsker at skabe store oplevelser, og vi vil gerne styrke jeres sammenhold og teamwork endnu mere! Derfor tilbyder vi en række forskellige muligheder, som er endnu mere udfordrende og giver større resultater.

Jeg vil vide mere

Kontakt os på mail TeamTours@TeamTours.dk eller telefon +45 22 80 94 80