Hyttetur med læring og teambuilding

“Hytteturen er sjov, spændende og langt fra elevernes hverdag”

Team Tours har igennem 10 år afviklet hytteture, hvor samarbejdet er i centrum. Vi har specialiseret os i at styrke gruppens sammenhold ved at udvikle elevernes samarbejdsevner. Udover udviklingen af elevernes relationer overlader Team Tours’ hytteture også tid til, at eleverne kan opleve naturen og nyde kammeraternes samvær uden for de vante rammer. Vores forløb danner således balance imellem udvikling, oplevelse og samvær.

Foruden gode oplevelser giver vores 3-dages forløb også en grobund for at arbejde videre med sammenhold og sociale forhold. På vores 5-dages hyttetur skabes et dybere fokus, hvilket danner ramme om temaer vedrørende bedre trivsel i klassen.

Team Tours laver hytteture fra 2 – 5 dage, og indlægger gerne en undervisningsdag, hvor lærerne kan give turen øget faglighed, imens Team Tours stadig står for det praktiske som indkøb og planlægning.

PROGRAM (EKSEMPEL)

Følgende program er et eksempel på en hyttetur. Vi skræddersyr altid programmet i samarbejde med jer, så programmet passer til jeres behov

Dag 1 

 • 11:00 Introduktion & indlogering
 • 13:00 Samarbejdsøvelser
 • 17:00 Præcisionsdysten
 • 18:00 Aftensmad
 • 20:30 Evaluering af dagen & bålhygge

Dag 2 

 • 10:00 Udfordringer i trætoppene
 • 17:00 KokAmok – mad og samarbejde
 • 20:30 Evaluering af dagen & bålhygge
 • 00:00 Smuglerløb

Dag 3 

 • 11:00 Samarbejde – hvad har vi lært?
 • 13:30 Afslutning & evaluering
 • 14:00 Tak for denne gang

LOKATIONER

Vi har udvalgt 2 naturskønne områder, som er særdeles velegnede til afvikling af vores hytteture! Kender du selv et godt sted, så kommer vi gerne til dig!

Sletten – Silkeborg (Midtjylland)

Med udsigt til Silkeborgsøerne og Himmel- bjerget ligger et at Danmarks største lejr- pladsområder. Der er et utal af muligheder og plads til over 10.000 mennesker.

Mulighed for at tilvælge overnatning i hytte op til 250 deltager

Næsbycentret – Næsby (Midtsj.)

I en gammel grusgrav er etableret et af Danmarks sjoveste og mest kreative lejrområder. Her er installeret toiletter, udendørskøkken og store lejrpladser.

Hyttetur med teambuilding for børn og unge

Jeg vil vide mere!

Ring og hør om de oplevelser og muligheder i får af en lejrtur. Telefon +45 22 80 94 80 eller send os en mail på TeamTours@TeamTours.dk

Ring mig op

Formål og indhold

Team Tours har altid været kendt for at lave gode hytteture til landets skoler. Vi har den nødvendige erfaring og et væld af spændende aktiviteter, hvilket tilsammen skaber nogle ideelle rammer for afholdelse af hytteture. En hyttetur med Team Tours sætter fokus på at lære børn og unge om sammenhold, kommunikation, samarbejde og personlige grænser via bl.a. teambuilding øvelser.

Vores hytteture er fyldt med lærerige aktiviteter og udfordrende opgaver. Blandt nogle af vores populæreste aktiviteter kan nævnes, klatring, tømmerflådesejlads, bueskydning, repelling og samarbejdsløb. Vi har gjort turene ekstra spændende ved at sammensætte et helt unikt natløb.

Når Team Tours afholder hytteture, er det mere end bare sjove oplevelser – Turene skal have et formål. Som udgangspunkt sætter vi fokus på at lære kursisterne at blive bedre til at kommunikere og samarbejde med hinanden. Dette sker gennem forskellige samarbejdsløb og grænseoverskridende aktiviteter.

Der bruges dagligt tid på at evaluere kursisternes præstationer og i fællesskab sættes der nye mål for, hvad den enkelte gruppe skal forsøge at forbedre den følgende dag.

På en længere hyttetur vil der også være mulighed for at sætte fokus på eventuelle problemer i klassen. Dette kan være emner som mobning, lavt selvværd, dovenskab med mere.

Mange skoler tror, det er dyrt at få professionelle til at arrangere deres hyttetur, men dette er ikke tilfældet. Team Tours er bygget op, så priserne matcher skolernes budgetter, og vi har et slogan der siger: ”Kvalitets-ture til en billig pris”.

Når du bestiller en hyttetur hos Team Tours har du tre muligheder.

 • Du kan vælge at kontakte kontoret og få designet en tur lige efter dine specifikke ønsker og behov.
 • Du kan bestille en allerede arrangeret tur (dem finder du i venstre side af skærmen under tilbud)
 • Du kan tilpasse en allerede arrangeret tur, så turen blive lige som du havde forstillet dig.

Mulighederne er mange, og det vigtigste for os er at give jeres elever den bedste oplevelse.


Ønsker I et andet produkt?

Vi elsker at skabe store oplevelser, og vi vil gerne styrke jeres sammenhold og teamwork endnu mere! Derfor tilbyder vi en række forskellige muligheder, som er endnu mere udfordrende og giver større resultater.

Jeg vil vide mere

Kontakt os på mail TeamTours@TeamTours.dk eller telefon +45 22 80 94 80