Lejrtur med læring og teambuilding

“Eleverne får en historie sammen, som danner fundament for et bedre læringsmiljø”

Team Tours har igennem 10 år afviklet lejrture, hvor samarbejdet er i centrum. Vi har specialiseret os i at styrke gruppens sammenhold ved at udvikle elevernes samarbejdsevner. Udover udviklingen af elevernes relationer overlader Team Tours’ lejrture også tid til, at eleverne kan opleve naturen og nyde kammeraternes samvær uden for de vante rammer. Vores forløb danner således balance imellem udvikling, oplevelse og samvær.

Foruden gode oplevelser giver vores 3-dages forløb også en grobund for videre arbejde med sammenhold og sociale forhold. På en 5-dages lejrtur skabes et dybere fokus, hvilket danner ramme om temaer vedrørende bedre trivsel i klassen.

Team Tours laver lejrture fra 2 – 5 dage og indlægger gerne en undervisningsdag, hvor lærerne kan give turen øget faglighed, imens Team Tours stadig står for det praktiske som indkøb og planlægning.

PROGRAM (EKSEMPEL)

Følgende program er et eksempel på en lejrtur. Vi skræddersyr altid programmet i samarbejde med jer, så programmet passer til jeres behov

Dag 1

11:00 Introduktion & indlogering
13:00 Samarbejdsøvelser
17:00 Præcisionsdysten
18:00 Aftensmad
20:30 Evaluering af dagen & bålhygge

Dag 2

10:00 Udfordringer i trætoppene
17:00 Fælles madlavning i det fri
20:30 Evaluering af dagen & bålhygge
00:00 Smuglerløb

Dag 3

11:00 Samarbejde – hvad har vi lært?
13:30 Afslutning & evaluering
14:00 Tak for denne gang

LOKATIONER

Vi har udvalgt 2 naturskønne områder, som er særdeles velegnede til afvikling af vores lejrture! Kender du selv et godt sted, så kommer vi gerne til dig!

Sletten – Silkeborg (Midtjylland)

Med udsigt til Silkeborgsøerne og Himmel- bjerget ligger et at Danmarks største lejr- pladsområder. Der er et utal af muligheder og plads til over 10.000 mennesker.

Mulighed for at tilvælge overnatning i hytte op til 250 deltager

Næsbycentret – Næsby (Midtsj.)

I en gammel grusgrav er etableret et af Danmarks sjoveste og mest kreative lejrområder. Her er installeret toiletter, udendørskøkken og store lejrpladser.

Lejrtur og teambuilding for børn og unge

Jeg vil vide mere!

Ring og hør om de oplevelser og muligheder i får af en lejrtur. Telefon +45 22 80 94 80 eller send os en mail på TeamTours@TeamTours.dk

Ring mig op

Formål og indhold

Er det ved at være tid til en klassetur eller lejrtur over sommeren? Og synes I, at det er på tide at prøve noget nyt og anderledes, som giver børnene en oplevelse for livet.

På en TeamTours lejrtur sætter vi som udgangspunkt fokus på at lære børnene om sammenhold, kommunikation, samarbejde og personlige grænser. Der bliver dagligt afholdt evalueringer med de enkelte grupper. På disse evalueringer vil instruktørerne give kursisterne forskellige værktøjer som de kan bruge til at forbedre gruppens samarbejde og kommunikation den følgende dag.

Kursisternes personlige grænser kan også blive prøvet af med en af vores grænseoverskridende aktiviteter. At bryde en personlig grænse er med til at opbygge selvtilliden hos den enkelte.

En Team Tours lejrtur er for de klasser eller klubber, som ønsker en sjov, udfordrende og lærerig klassetur eller koloni. Fælles for alle lejrturene er, at de foregår med udendørs overnatning i enten tipi, shelter eller bivuak. Er I til mere komfortable overnatninger, henviser vi til vores populære hytteture.

Turen vil byde på et væld af spændende aktiviteter så som bueskydning, træklatring, rappelling, tømmerflådesejlads og samarbejdsaktiviteter. Vores teambuilding suppleres af et helt unikt natløb, som børnene sent vil glemme.

Team Tours tager sig af alt det praktiske omkring tilladelser, mad, udstyr og lignende. Det eneste I skal sørge for er at komme med jeres personlige udstyr og et stort gåpåmod.

Når I bestiller lejrtur hos Team Tours, er der tre muligheder.

  • I kan vælge at kontakte kontoret og få designet en lejrtur med teambuilding efter jeres specifikke ønsker og behov.
  • I kan bestille en allerede arrangeret tur (de findes i venstre side af skærmen under tilbud)
  • I kan tilpasse en allerede arrangeret tur, så turen bliver som I har forestillet jer.

Mulighederne er mange, og det vigtigste for os er at give jeres elever den bedste oplevelse.


Ønsker I en anden løsning?

Vi elsker at skabe store oplevelser, og vi vil gerne styrke jeres sammenhold og teamwork endnu mere! Derfor tilbyder vi en række forskellige muligheder, som er endnu mere udfordrende og giver større resultater.

Jeg vil vide mere

Kontakt os på mail TeamTours@TeamTours.dk eller telefon +45 22 80 94 80