Hvilket arrangement passer bedst til dine elever?

lejrtur-round

Workshop

Ønsker I et lærerigt indspark med fokus på sammenhold og den gode oplevelse? Så er en workshop med TeamTours det rigtige valg for jer. Vi elsker at skabe store oplevelser og har derfor udviklet to forskellige workshops, der styrker elevernes sammenhold og tillid til hinanden.

button

introtur_rund

Introtur

Med naturen som ramme får I en uforglemmelig oplevelse! Vores introture styrker elevernes sammenhold, og giver dem en perfekt start på deres uddannelsesforløb. Vores uddannede instruktører medbringer alt udstyr, afvikler spændende og lærerige aktiviteter, og står for indkøb af mad.

button

Kom helt tæt på

Oplev en introtur fra elevernes perspektiv

10 års erfaring

Gør os til specialister i arrangementer for Gymnasie- og Erhvervsskoler

Team Tours har igennem mange år specialiseret sig i at afholde spændende og udviklende arrangementer for gymnasier og andre ungdomsuddannelser. Det har vist sig, at gymnasier som aktivt fokuserer på udvikling og fastholdelse af de studerende opnår bedre resultater og lavere frafaldskvotient end dem, der ikke gør det. Et arrangement med Team Tours kan være et stort skridt i den rigtige retning.

Mulighederne er uendelige, og da eleverne er uddannelsens primære ressource og indtægtskilde, er elverne altid i centrum, når et arrangement planlægges i samarbejde med Team Tours. Desuden er det vigtigt for os, at skolens mål og strategi med arrangementerne er gennemarbejdet. Team Tours arbejder også med procesforløb, som laver kontinuitet mellem samtlige elevforløb, lige fra introtur og workshop ved valg af studieretning til skiture og en afsluttende tur i forbindelse med afslutning af gymnasiet.

Under fanerne finder I yderligere information om introture og endags arrangementer. Det er vigtigt at pointere, at den optimale tur eller event bliver til i samarbejdet mellem Team Tours og det enkelte gymnasium, da det er vigtigt, at de overordnede mål og ideer til turen stammer fra skolens strategi.

Tøv ikke med at kontakte os for yderligere informationer eller hvis I ønsker et tilbud på et arrangement, der passer til netop jeres skole


Vil du vide mere?

Kontakt os

Jeg vil vide mere

Kontakt os på mail TeamTours@TeamTours.dk eller telefon +45 22 80 94 80