Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan i Team Tours tilbyde en lang række forskellige ture og aktiviteter, som kan supplere eller erstatte traditionelle skoleture og lignende. Der vil være mulighed for at bryde personlige grænser, og der vil blive givet gode råd til, hvordan grupperne bliver bedre til at kommunikere og samarbejde. Vi fokuserer på at binde kursisterne tæt sammen i de klasser, de går i. Når I bestiller en tur hos Team Tours er der mulighed for at få designet en tur efter jeres ønsker. I kan også benytte jer af en allerede arrangeret tur, der naturligvis tilpasses jeres særlige behov.

Team Challenge

Styrker samarbejde og kommunikation

Team Challenge inddrager mange spændende og lærerige aktiviteter, som f.eks. klatring, bueskydning og pusterørsskydning. Eleverne er sikret en oplevelse, de sent vil glemme.

button

IQ run

Udfordrer jeres orienteringsevner

IQ Run Geocatching er et aktivt spil, der udfordrer deltagerne på deres problemløsningsevner. Deltagerne kæmper med at løse gåder og orientere sig på turen, mens uret tikker.

button

Samarbejdsøvelser

Bliv bedre til at kommunikere

Vores samarbejdsøvelser styrker deltagerne i deres evne til at arbejde sammen og kommunikere. Der skal løftes i fælles flok, hvis opgaven skal løses bedst muligt. Det er nødvendigt at diskutere tilgangen til opgaven, have en god strategi på plads og koordinere skarpt undervejs.

button

Olympic Games

Styrk sammenhold

Med konkurrenceaktiviteterne konkurrerer I hold mod hold. Her er fokus på holdånd og samarbejde i bevægelse. Olympic Games er billedet på sund konkurrence, og det at lykkes som gruppe – og lide nederlag som gruppe.

button

Klatretur

Mærk suset i højderne

Når I klatrer som en gruppe får I en unik fælles oplevelse, som I kan glædes over i fremtiden. Som gruppe vil I opleve spænding, glæde og  et styrket forhold til hinanden, når I bevæger jer rundt i trætoppene.

button

24 timers overlevelstur

Test jeres overlevelsesevner

Turene er udviklende for deltagerne både socialt og igennem individuelle præstationer. Derfor har vores kunder oplevet, at gruppen bliver bundet ekstra godt sammen og får et godt kendskab til hinanden.

button

5 timers event

Fokus på samarbejde og samvær

Kunne I tænke jer at skabe fokus på fællesskab, samarbejde og samvær, så er vores 5-timers arrangement lige noget for jer.

button

Tur til Sverige

Oplev skønne Kullen

Vi tilbyder ture til det svenske på to eller flere dages varighed.
Kullen har de perfekte omgivelser til klippeklatring og rappelling og i smukke omgivelser kan naturen nydes til fulde.

button

“En workshop giver sammenhold og styrker kreativiteten”

Ønsker I et lærerigt indspark med fokus på sammenhold og den gode oplevelse? Så er en workshop-dag med TeamTours det rigtige valg for jer. Vi elsker at skabe store oplevelser, og har derfor udviklet to forskellige workshops. Begge workshops er velegnede til store grupper.

 WORKSHOP 1: DET FÆLLES PROJEKT

Skaber kampgejst og teamspirit

Gennem et fælles mål bliver eleverne rystet godt sammen – de kan vælge enten at bygge en varmluftballon eller en katapult. Sammen lægges en strategi for arbejdet, og grupperne skal løse en række udfordrende samarbejdsopgaver for at samle materialer til deres fælles byggeprojekt. Slutteligt skal byggeprojektet testes!

WORKSHOP 2: TEMA – TILLID OG KOMMUNIKATION

Skaber tillid og øger gruppens sammenhold

Tillidskursus

Klassen skal sammen finde ud af, hvad tillid betyder for dem. De skal italesætte begrebet, hvilket ofte kan være svært at sætte ord på. Tilliden bliver afprøvet og tydeliggjort ved forskellige kropslige samarbejdsøvelser, som styrker tilliden mellem eleverne.

Kommunikation i fokus

Vi kommunikerer med ord, med øjnene og med kroppen, men ofte er vi ikke opmærksomme på at målrette det, vi kommunikerer til modtageren. Denne workshop sætter fokus på forskellige kommunikationsformer og på, hvordan modtageren opfatter det, vi kommunikerer.

Virksomhedsspillet

I erhvervslivet er der brug for mange forskellige persontyper til at udfylde forskellige roller. Klasserne skal skabe rammerne for deres virksomhed og dele rollerne imellem sig. Alle kræfter skal i spil for at samarbejdet internt i virksomheden lykkes.

Jeg vil vide mere!

Ring og hør om de oplevelser og muligheder i får af en workshop. Telefon +45 22 80 94 80 eller send os en mail på TeamTours@TeamTours.dk

Ring mig op!


Ønsker I en større oplevelse?

Vi elsker at skabe store oplevelser, og vi vil gerne styrke jeres sammenhold og teamwork endnu mere! Derfor tilbyder vi en række forskellige muligheder, som er endnu mere udfordrende og giver større resultater.

Kom helt på elevernes oplevelser

Jeg vil vide mere

Kontakt os på mail TeamTours@TeamTours.dk eller telefon +45 22 80 94 80