Job hos Team Tours

Team Tours er en virksomhed i fortsat vækst. Derfor søger vi løbende nye medarbejdere. På denne side kan du se hvilke stillinger, der på nuværende tidspunkt er ledige i Team Tours.

I Team Tours arbejder vi ud fra følgende filosofi: Det skal være sjovt at være her, men det er ikke for sjov vi er her!

Uopfordret ansøgning

Team Tours søger altid efter dygtige og uddannede instruktører. Så har du f.eks. en baggrund inden for friluftsliv og teambuilding eller er du uddannet klatreinstruktør, kajakinstruktør, el.lign. modtager vi gerne en uopfordret ansøgning fra dig. Du må meget gerne vedlægge et billede af dig selv, dit CV, evt. anbefalinger, kopier af alle relevante kursus- og instruktørbeviser samt en straffeattest.

Ansøgningen sendes til:

TeamTours@TeamTours.dk

Emne: Uopfordret ansøgning

Om instruktørstaben

Team Tours råder over en instruktørstab på ca. 50 instruktører fordelt over hele landet. Instruktørerne er nøje udvalgt, og har forskellige kompetencer indenfor deres område. Fælles for instruktørerne er, at de har et ønske om at udvikle og forbedre de sociale forhold mellem børn og unge.

Værdier

I Team Tours vil du møde instruktører, der brænder for at gøre en forskel og som støtter op om vores værdier: ansvarlighed, kompetence, pålidelighed, rettidig omhu og kollegialitet.

Vi arbejder ud fra følgende arbejdsfilosofi: ”Det skal være sjovt at være her, men det er ikke for sjov vi er her”

Kvalifikationer

Vores instruktørstab er opbygget over de sidste 10 år. Hvert år har vi fokuseret på at fastholde og udvikle de bedste af vores instruktører. Derfor råder vi i dag over en særdeles kvalificeret instruktørstab.

De overordnede kvalifikationer blandt instruktører er:

– Klatreinstruktører

– Kajakinstruktører

– Naturvejleder

– Anti-mobningvejleder

Sikkerhed

Vores store fokus på sikkerhed starter ved rekrutteringen af instruktørerne. Derfor gennemgår alle vores instruktører en prøveperiode, hvor deres instruktørniveau og kvalifikationer bliver kortlagt.

Herudover har alle vores instruktører:

– Et omfattende førstehjælpskursus, som jævnligt bliver opdateret

– En ren børneattest, som indhentes hvert år

– er omfattet af vores forsikring

Bliv frivillig

Team Tours drives af en kombination af frivillige og professionelle kræfter – Ja, faktisk er det en del af vores idé-grundlag, at frivillighed og forandringslyst skal udgøre drivet blandt alle i Team Tours.

Vi vil altid gerne være have flere frivillige, for jo flere vi er, jo flere børn og unge kan vi i fællesskab gøre en forskel for. Vi har organiseret os i forskellige teams, og hvis du gerne vil høre mere om muligheden for at blive frivillig, så kontakt os endelig.

Ansøgningen sendes til:

TeamTours@TeamTours.dk

Emne: Frivillig hos Team Tours


Videre kan du læse om nogle af de områder, som du kan arbejde inden for.

Udviklingsteam – Børn med særlig behov

Teamet er for dig med interesse for de udfordringer børn med særlige behov kan stå overfor. Medlemmerne i gruppen agerer talerør på hvert deres område, og udvikler mindre rapporter og forløb, som er målrettet deres indsatsområde. Gruppen beskæftiger sig i øjeblikket med: Børn med ADHD, Kriminelle unge, børn med psykisk handikap mv.

PR-Team

PR-Team gør Team Tours synlig i pressen og på de sociale platforme. Teamet er for dig, der interesserer sig for journalistik og medier.

Målrettet kurser og workshops

Teamet er for dig, der er interesseret i de konkrete sociale
udfordringer børn og unge kan stå overfor. Teamet udvikler målrettet kurser indenfor specifikke emner som; selvværd, overvægt, styrkelse af lederevner, klargøring til videregående studie. Teamet består af faglige og skriftligt stærke personer.

Fundrasing

Den primære opgave for teamet bag fundraising er at rejse penge til at skabe nonprofil projekter. Alle projekterne er rettet mod at give endnu flere gode oplevelser og udviklende oplevelser til børn og unge i Danmark. Teamet består dels at idérige medlemmer og skriftlige stærke personer.

Aktivitets- og konceptudvikling

Gruppen bag aktivitetsudvikling vedligeholder og skaber nye lærerige aktiviteter og koncepter. I gruppen er der både behov for kreative medlemmer og håndværkere, der er gode med deres hænder.

Synes du ikke, at du passer ind i et af vores teams, eller har du nogle kompetencer, som endnu ikke er repræsenteret hos os, så kontakt os gerne alligevel, så finder vi ud af, hvordan du kan være en del af Team Tours frivillige stab.

Hvad forventer vi af vores frivillige?

Som frivillig udfører du et stykke arbejde, som gør en forskel for børn og unge i Danmark. For at vi kan sikre seriøsitet og kvalitet igennem alt, hvad vi foretager os, har vi følgende forventninger til dig som frivillig:
– Du er loyal overfor Team Tours.
– Du er indstillet på at lægge energi og kræfter, der hvor du engagerer dig.
– Du er indstillet på at være frivillig i min. en sæson (9-12 måneder).
– Du skal i gennemsnit kunne sætte ca. 10-12 timer af pr. måned.
– Du kender til Team Tours formål og værdier.

Hvad får du ud af at være frivillig?

Som frivillig får du først og fremmest tilfredsstillet behov for selvrealisering. Du får mulighed for at få ansvar for projekter, der interesserer dig, og for at gøre en forskel i praksis. Herudover bliver du en del af et netværk, hvor:

– Du vil få adgang til en række gratis kurser og goder

– Du vil møde engagerede mennesker, der ønsker at gøre en forskel
– Du vil modtage en personlig reference, som kan benyttes til at søge jobs
– Du vil blive inviteret til medarbejder-samlinger, fester og andre fælles events