Hvad kan vi tilbyde?

Vi kan i Team Tours tilbyde en lang række forskellige ture og aktiviteter, som kan supplere eller erstatte traditionelle skoleture og lignende. Der vil være mulighed for at bryde personlige grænser, og der vil blive givet gode råd til, hvordan grupperne bliver bedre til at kommunikere og samarbejde. Vi fokuserer på at binde kursisterne tæt sammen i de klasser, de går i. Når I bestiller en tur hos Team Tours er der mulighed for at få designet en tur efter jeres ønsker. I kan også benytte jer af en allerede arrangeret tur, der naturligvis tilpasses jeres særlige behov.

Team Challenge

Styrker samarbejde og kommunikation

Team Challenge inddrager mange spændende og lærerige aktiviteter, som f.eks. klatring, bueskydning og pusterørsskydning. Eleverne er sikret en oplevelse, de sent vil glemme.

button

IQ run

Udfordrer jeres orienteringsevner

IQ Run Geocatching er et aktivt spil, der udfordrer deltagerne på deres problemløsningsevner. Deltagerne kæmper med at løse gåder og orientere sig på turen, mens uret tikker.

button

Samarbejdsøvelser

Bliv bedre til at kommunikere

Vores samarbejdsøvelser styrker deltagerne i deres evne til at arbejde sammen og kommunikere. Der skal løftes i fælles flok, hvis opgaven skal løses bedst muligt. Det er nødvendigt at diskutere tilgangen til opgaven, have en god strategi på plads og koordinere skarpt undervejs.

button

Olympic Games

Styrk sammenhold

Med konkurrenceaktiviteterne konkurrerer I hold mod hold. Her er fokus på holdånd og samarbejde i bevægelse. Olympic Games er billedet på sund konkurrence, og det at lykkes som gruppe – og lide nederlag som gruppe.

button

Klatretur

Mærk suset i højderne

Når I klatrer som en gruppe får I en unik fælles oplevelse, som I kan glædes over i fremtiden. Som gruppe vil I opleve spænding, glæde og  et styrket forhold til hinanden, når I bevæger jer rundt i trætoppene.

button

24 timers overlevelstur

Test jeres overlevelsesevner

Turene er udviklende for deltagerne både socialt og igennem individuelle præstationer. Derfor har vores kunder oplevet, at gruppen bliver bundet ekstra godt sammen og får et godt kendskab til hinanden.

button

5 timers event

Fokus på samarbejde og samvær

Kunne I tænke jer at skabe fokus på fællesskab, samarbejde og samvær, så er vores 5-timers arrangement lige noget for jer.

button

Tur til Sverige

Oplev skønne Kullen

Vi tilbyder ture til det svenske på to eller flere dages varighed.
Kullen har de perfekte omgivelser til klippeklatring og rappelling og i smukke omgivelser kan naturen nydes til fulde.

button

Jeg vil vide mere

Kontakt os på mail TeamTours@TeamTours.dk eller telefon +45 22 80 94 80