IQ Run Geocatching – brug hjernen så det knager

“IQ Run Geocatching forbedrer deltagernes evne til at arbejde sammen, koordinere og prioritere i samlet flok“ 

IQ Run Geocatching er et aktivt spil, der udfordrer deltagerne på deres problemløsning. Der kæmpes med at løse gåder og orientere sig på ruten, imens uret tikker ned.  Spillet egner sig både som en konkurrence grupper imellem, eller hvis man er et enkelt hold som kæmper sammen. Sværhedsgraden tilpasses efter jeres ønsker.

SET-UP

Hvert hold udstyres med en GPS og et kort over såkaldte Geo Catches, der er placeret i området. Det er nu holdets opgave at finde frem til så mange Geo Catches som muligt på kortest tid. Et billede tages af hver Geo Catch som dokumentation. Geo Catches er “markører”, som er placeret ved de specifikke GPS koordinater. Hvert hold bliver desuden udstyret med et opgavehæfte, der består af en række IQ-opgaver (gåder). Disse opgaver skal løses, mens deltagerne bevæger sig imellem de enkelte Geo Catches.

Pointgivning

Der gives point efter hvor mange Geo Catches gruppen har fundet undervejs. Ligeledes gives der point for hver IQ-Run opgave. Ceremoni med præmieoverrækkelse kan tilvælges.

LOKATIONER

Vi kan anbefale 3 naturskønne områder, som er særdeles velegnede til afvikling af vores aktiviteter! Kender du selv et godt sted, så kommer vi gerne til dig!

Sletten – Silkeborg (Midtjylland)

Næsbycentret – Næsby (Midtsj.)

Hareskoven – Nordsjælland

Jeg vil vide mere!

Ring og hør om de oplevelser og muligheder i får af en lejrtur. Telefon +45 22 80 94 80 eller send os en mail på TeamTours@TeamTours.dk

Ring mig op


Ønsker I et andet produkt?

Vi elsker at skabe store oplevelser, og vi vil gerne styrke jeres sammenhold og teamwork endnu mere! Derfor tilbyder vi en række forskellige muligheder, som er endnu mere udfordrende og giver større resultater.

Jeg vil vide mere

Kontakt os på mail TeamTours@TeamTours.dk eller telefon +45 22 80 94 80