Olympic Games – styrk jeres sammenhold 

Med konkurrenceaktiviteterne konkurrerer I hold mod hold. Her er fokus på holdånd og samarbejde i bevægelse. Olympic Games er billedet på sund konkurrence, og det at lykkes som gruppe – og lide nederlag som gruppe.

MULIGE OL-AKTIVITETER

• Bueskydning

Holdene kæmper i en af OL’s ældste discipliner. Hver atlet får 5 skud, og nu gælder det blot om at ramme skivens midte.

• Ultimate

Ultimate er en ikke-kontakt holdsport, som spilles med en frisbee. Formålet med spillet er at kaste skiven fra spiller til spiller, indtil man til sidst har mulighed for at kaste til en medspiller, der befinder sig i ‘end zonen’.

Flere

• Flag Challenge

Hvert hold får en fane og denne fane skal de forsvare så godt som muligt. Atleterne har hver et liv i bæltet og hvis modstander holdet får fat i dette liv, udgår atleten af spillet. Det hold, der først erobrer modstandernes fane vinder spillet.

• 4-vejs tovtrækning

Nu skal der bruges kræfter, 4 hold dyster samtidig mod hinanden i den ultimative 4-vejs tovtrækningsdyst. Holdet med flest kræfter tager sejren hjem.

• Big Bowling

Med 3 kæmpe bowlingkugler skal der væltes så mange kegler som muligt. Hvis alle kegler væltes ved første skud får holdet en ekstra kugle. En væltet kegle giver et point til holdet.

LOKATIONER

Vi kan anbefale 3 naturskønne områder, som er særdeles velegnede til afvikling af vores aktiviteter! Kender du selv et godt sted, så kommer vi gerne til dig!

Sletten – Silkeborg (Midtjylland)

Næsbycentret – Næsby (Midtsj.)

Hareskoven – Nordsjælland

Jeg vil vide mere!

Ring og hør om de oplevelser og muligheder i får af en lejrtur. Telefon +45 22 80 94 80 eller send os en mail på TeamTours@TeamTours.dk

Ring mig op


Ønsker I et andet produkt?

Vi elsker at skabe store oplevelser, og vi vil gerne styrke jeres sammenhold og teamwork endnu mere! Derfor tilbyder vi en række forskellige muligheder, som er endnu mere udfordrende og giver større resultater.

Jeg vil vide mere

Kontakt os på mail TeamTours@TeamTours.dk eller telefon +45 22 80 94 80