Team challenge

“Team Challenge er en sjov måde at styrke elevernes samarbejde og kommunikation”

Kunne I tænke jer at udfordre jeres elever indenfor planlægning, samarbejde, kommunikation, holdånd, teamforståelse og fælles målsætning? Så er Team Challenge den rigtige udfordring for jer!

TEAM CHALLENGE

Team Challenge er et stort spil, der kan afvikles med mellem 30-200 personer i 4-6 timer. Konkurrenceelementet er i højsædet, når eleverne bliver udfordret på deres samarbejds- og kommunikationsevner. Team Challenge inddrager mange spændende og lærerige aktiviteter som f.eks. klatring, bueskydning og pusterørsskydning. Eleverne er sikret en oplevelse de sent vil glemme!

LOKATIONER

Vi kan anbefale 3 naturskønne områder, som er særdeles velegnede til afvikling af vores aktiviteter! Kender du selv et godt sted, så kommer vi gerne til dig!

Sletten – Silkeborg (Midtjylland)

Næsbycentret – Næsby (Midtsj.)

Hareskoven – Nordsjælland

Jeg vil vide mere!

Ring og hør om de oplevelser og muligheder i får af en introtur. Telefon +45 22 80 94 80 eller send os en mail på TeamTours@TeamTours.dk

Ring mig op


Ønsker I en større tur?

Vi elsker at skabe store oplevelser, og vi vil gerne styrke jeres sammenhold og teamwork endnu mere! Derfor tilbyder vi en række forskellige muligheder, som er endnu mere udfordrende og giver større resultater.

Jeg vil vide mere

Kontakt os på mail TeamTours@TeamTours.dk eller telefon +45 22 80 94 80