Introtur

Sammenhold og fællesskab med naturen som legeplads

Book jeres intro

Knyt et stærkt klassefælleskab, der øger elevtrivslen og begrænser frafaldet

Team Tours tilbyder introture og introforløb der gennem målrettede aktiviteter skaber positive relationer mellem eleverne. De positive relationer udmønter sig i venskaber, som danner afsættet for et stærkt klassefællesskab.

Når man fra starten af sin uddannelse finder sin nye bedste ven, er der en øget sandsynlighed for, at man gennemfører sin uddannelse. Derfor er det også helt afgørende, at man som ledelse sætter fokus på, hvordan man tidligt i uddannelsen, giver eleverne de bedste forudsætninger for et godt klassefællesskab.

På Team Tours’ introture, kan I komme med alt fra 2 til 15 klasser. Vi tager os af alt fra madbestilling, lokationerne, telte og grej til program, aktiviteter og kompetente instruktører. I får en dygtig koordinator, som tager hensyn til jeres ønsker og behov, og sammen giver vi eleverne en oplevelse for livet.

Christoffer Andersson

Christoffer Andersson

Koordinator
M: +45 22 80 94 80
E: christoffer@teamtours.dk

Hvert år har vi besøg af 20.000+ glade elever fra 65+ gymnasier og folkeskoler

Team Tours understøtter på bedste vis skolens sociale profil. Et godt fællesskab er en naturlig hjørnesten hos os, men en vanskelig opgave at løfte for skolens lærere. Det er vigtigt, at sikre et ensartet højt niveau for alle klasserne på introforløbet.

Vi har stor fokus på virksomme introforløb, og vi har fået nedbragt frafaldet markant. Team Tours har her spillet en afgørende rolle. Derfor har vi valgt at udvide vores samarbejde, så vores erhvervsskoleklasser også kommer med på introtur fremadrettet.

Et godt studiemiljø også et af vores klare fokuspunkter. Team Tours har i høj grad været med til at forbedre det sociale miljø blandt vores nystartede 1.g klasser. Tilbagemeldinger fra både lærere og elever peger på, at eleverne er blevet bedre til at tage ansvar og til at samarbejde

Ofte stillede spørgsmål

Nej, vi arbejder med børn og unge på tværs af hele uddannelsessystemet, og forskellige foreninger, såsom gymnasier, erhvervsskoler, folkeskoler, fritidsklubber og kommuner. Kontakt os på telefon, e-mail eller chat, så hjælper vi jer med at sætte den helt rigtige introtur sammen.
Ja – selvom der er naturlige tidspunkter for introture ved opstart af grundforløb og studieretningsklasser, kan I booke introture hele året. I sommerhalvåret vil vi foreslå overnatningsture i telt, mens vinterhalvåret vil være i hytter.
Vores instruktører sørger for alt det praktiske ved jeres tur, mens lærerne får lov at gøre det de er bedst til – nemlig at møde eleverne i det pædagogiske. Forud for turen vil information kunne begrænses til én kontaktperson for jeres introtur, og under arrangementet vil lærerne opleve at kunne observere på deres elevgruppe, mens nogle andre guider dem.
Jo før I er ude, og jo mere fleksible I kan være med eksempelvis datoer og lokationer, jo billigere kan vi oftest lave den samlede tur. Men skulle I være sent ude, gør vi alt vi kan, for at sikre jer den bedste oplevelse, til de bedste priser.
De er ikke alene, men faktisk oplever vi også, at det netop er her de bliver mest overraskede, da der sker noget helt særligt ved relationerne. Vores instruktører er eksperter i at gribe eleverne i deres utryghed, og alternativt kan både overnatning eller mangel på samme aftales hjemmefra, så alle føler sig trygge.
De to turtyper fokuserer hver især på de kritiske momenter for netop opstart i en grundforløbsklasse, eller studieretningsklasse. Introture for grundforløbsklasserne skaber et socialt tilhørsforhold til skolen, og årgangen som helhed, fra start. Studieretningsture sætter i højere grad et fokus på det at skabe nye relationer, og den enkelte klasses sammenhold og trivsel.
0
skoler attended
0 +
elever all time
0
elever last year