Rejsegarantifonden & Tryghedsgaranti

Jeres økonomiske sikkerhed mod Covid-19 i år 2022
Skab tryghed omkring jeres arrangement og vælg en af vores ture som er omfattet af vores Tryghedsgaranti.

Som konsekvens af den globale pandemi har vi indgået en lang række `back-to-back´ aftaler med vores leverandører. Det betyder helt generelt, at hvis Covid-19 forhindrer at jeres tur kan gennemføres, er der ingen afregning for jer.

Vi har med andre ord skabt en mulighed for at beskytte elevernes og skolens økonomi.
Tryghedsgarantien dækker alle tilfælde når;

  • Meddeler myndighederne I ikke må tage af sted, så koster det jer ikke noget. En offentlig myndighed (fx sundhedsstyrelsen, undervisningsministeriet, politiet mv.) har udmeldt restriktioner, retningslinjer eller anbefalinger, der gør at den givne gruppe ikke må eller bør tage af sted på arrangementet eller destinationen.
  • Bliver en klasse hjemsendt pga. Covid-19, koster det ikke jer noget.
    Der er opstået et lokalt Covid-19 udbrud på skolen, hvilket har medført at en eller flere af de klasser der skal af sted på Team Tours ture er hjemsendt. Det medfører at turen aflyses uden omkostninger for eleverne og skolen.
  • Kan klassen ikke krydse grænserne på deres rejse, koster det ikke jer noget.
    Grænserne er lukket pga. Covid-19 eller det kræver en længere karantæne at rejse ind og ud af lande. I sådanne tilfælde aflyses turen uden omkostninger for eleverne og skolen.

14 dage før turen besluttes det ud fra situationen, om en tur gennemføres eller ej.

Skole, elever og forældre har altså ingen risiko ved at booke en af vores ture som er omfattet af vores tryghedsgaranti – Kommer I ikke af sted grundet Covid-19, skal I heller ikke betale for turen.