Studietur

Sammen skal vi lave klimavenlige studieture, der sætter fokus på den enkelte klasses faglighed

Få tilsendt gratis inspirationsmateriale

Modtag 5 inspirerende eksempler på populære klimavenlige studieture. Udfylder du dine ønsker får du også et skræddersyet oplæg til din klasse.

Vores studieture bygges op over fire principper

Faglighed

Stærkt fagligt indhold målrettet elevernes specifikke studieretning. Eks. virksomhed-, universitets-, og ambassadebesøg, relevante oplæg, workshops eller casearbejde.

Dannelse

Aktiviteter der dykker ned i den lokale historie og udvider elevernes kulturforståelse og bidrager til elevernes generelle dannelse. eks. besøg på museer, gallerier, byvandringer, teater, tv-studie eller en opera.

Klassefællesskab

Målrettede teambuilding aktiviteter der styrker sammenholdet, på hver deres måde. Herunder øget trivsel for den enkelte elev og fælleskabet i klassen. 

Klima

Studieturene bygges op med en grøn profil og bæredygtig tilgang til rejseform og fagligt fokus. Undervejs på studieturen vil der blive sat fokus på klima. Dette kan eksempelvis ske gennem debatter, bus- øvelser, casearbejde og workshops.

Trine Langebeck Jensen

Trine Langebeck Jensen

Rejsekonsulent
M: +45 22 80 94 80
E: Trine@teamtours.dk

Vi tilbyder studieture til bl.a. følgende destinationer i udlandet

Spørgsmål til destinationer, priser eller andet?

Ring til os på 22 84 94 80 

Vi tager telefonen indenfor almindelig kontortid alle
hverdage mellem 9.00 og 16.00.

Hvert år har vi besøg af 20.000+ glade elever fra 65+ gymnasier og folkeskoler

Team Tours understøtter på bedste vis skolens sociale profil. Et godt fællesskab er en naturlig hjørnesten hos os, men en vanskelig opgave at løfte for skolens lærere. Det er vigtigt, at sikre et ensartet højt niveau for alle klasserne på introforløbet.

Vi har stor fokus på virksomme introforløb, og vi har fået nedbragt frafaldet markant. Team Tours har her spillet en afgørende rolle. Derfor har vi valgt at udvide vores samarbejde, så vores erhvervsskoleklasser også kommer med på introtur fremadrettet.

Et godt studiemiljø også et af vores klare fokuspunkter. Team Tours har i høj grad været med til at forbedre det sociale miljø blandt vores nystartede 1.g klasser. Tilbagemeldinger fra både lærere og elever peger på, at eleverne er blevet bedre til at tage ansvar og til at samarbejde

Ofte stillede spørgsmål

Ved at benytte jer af et rejsebureau, overtager vi ansvaret for jeres rejse. Vi sikrer, at transport, overnatning, aktiviteter, program og alle de små ting er på plads, og at jeres budget overholdes. Dette gør det muligt at fokusere mere på indholdet af jeres studietur, fremfor at bruge store mængder tid på praktiske detaljer, som vi allerede er eksperter i, og har faste processer for.

Ved at bestille jeres studietur fra et rejsebureau, er I ligeledes dækket af rejsegarantifonden, der sikrer jer økonomisk, og vi tager os af eventuelle uforudsete hændelser.

Vi har gode samarbejdspartnere og stor erfaring med arrangementer for unge. Som noget helt særligt, har vi også mulighed for at sende instruktører med på jeres studierejse, der både kan lette det praktiske ansvar hos lærerne, samt stå for teambuilding-aktiviteter og aftenaktiviteter undervejs i jeres program.
Vi tilbyder forskellige løsninger med instruktører på jeres studierejse hhv. som støtte (2 instruktører pr. arrangement), halv instruktørbemanding (1 instruktør pr. 2 klasser) og fuld instruktørbemanding (1 instruktør pr. klasse). På studieture med fuld instruktørbemanding vil hver klasse have en person tilknyttet, der følger lærer/-erne rundt gennem hele ugens program og kan undervejs hjælpe med at skabe energi og aktiviteter med fokus på fællesskab.
Vi har samarbejdsaftaler med mange af de store hotel og hostelkæder i Europa. Afhængig af jeres program og ønsker, udvælger vi med jer, det bedste overnatningssted til jer på den givne destination.
Ja. Alle vores studieture er skræddersyede efter vores kunders behov og vi er derfor vant til at arrangere ture til de destinationer som vores kunder ønsker. Da vores mission er at skabe så relevante studieture som muligt, søger vi altid efter at gribe muligheden, der hvor den byder sig, ved eksempelvis messer eller konferencer der er relevante for studieretninger.
Turene foregår i bus eller tog, hvilket giver jer den største fleksibilitet til at besøge de mest relevante byer, virksomheder og universiteter, til den bedste pris. Det er en miljøvenlig rejseform, der sikrer jeres studieture et begrænset CO2-aftryk.
Vi har på alle vores destinationer en lang række aktiviteter, som passer til forskellige og adskillige studieretninger. I dialog med jer, beslutter vi hvilke aktiviteter som som skal bookes hos en tredjepart, hvilke aktiviteter som skal afholdes af vores instruktører på destinationen og hvilke aktiviteter i selv vil afholde.
Ja, vores rejsegaranti nummer er: 3295
Som konsekvens af den globale pandemi har vi indgået en lang række `back-to-back´ aftaler med vores leverandører. Det betyder helt generelt, at hvis Covid-19 forhindrer at jeres tur kan gennemføres, er der ingen afregning for jer – læs mere om vores tryghedsgaranti her.