Berlin

Historie, kultur og et fantastisk byliv

Få et uforpligtende tilbud

Berlin giver jer en unik mulighed at kombinere dannelse med faglighed

Berlin er en af Europas vigtigste kulturelle og politiske centre. Udover de verdensberømte kulturelle institutioner og førsteklasses forskningscentre og universiteter, summer byen også af liv og historiske fortællinger. Her kan I bl.a. besøge `Berlins Tekniske Universitet´ og `Teknologisk og Økonomisk Universitet´. 

Derudover er der en lang liste af kulturelle og historiske områder og monumenter, såsom Brandenburger Tor, East Side Gallery, Holocaust monumentet og Berlins Radiotårn..

Trine Langebeck Jensen

Trine Langebeck Jensen

Rejsekonsulent
M: +45 22 80 94 80
E: trine@teamtours.dk

Populære aktiviteter i Berlin

Photo-chase i Berlins gader

Kom godt rundt i Berlin gennem ”Tag et gruppebillede foran fjernsynstårnet" eller ”tag et billede af det flotteste gadekunst I kommer forbi”.

Deutshes Technikmuseum

På det tekniske museum finder I et hav af udstillinger, som giver et billede af opfindelser gennem teknikkens historie.

Hohenschönhausen STASI-fængsel

Fængslet Hohenschönhausen i Berlin er centralt i historien om politisk forfølgelse i DDR.

Virksomhedsbesøg - BMW Group Berlin

BMW Group plant Berlin har en lang tradition som produktionsvirksomhed, og har en spændende historie bag sig.

Sachsenhausen Koncentrationslejr

Der er ikke meget tilbage af Sachsenhausen Koncentrationslejr, men det der står tilbage giver absolut et skrækindjagende indtryk af rædslerne.

Berlin Story Bunker

Museet Berlin Story Bunker ligger i en gigantisk bunker fra 2. verdenskrig bag Potsdamer Platz. Museet har 30 små udstillinger eller stoppesteder.

Brandenburger Tor

Besøg Brandenburger Tor, som er den største og den sidste bevarede byporte i Berlin. Den var en del af Berlins bymur og fungerede som toldsted for handlende.

Colourful ChocoWorld Berlin

Det farverige ChocoWorld gør Berlin til chokoladehovedstaden i Tyskland. ChocoWorld strækker sig over tre etager og næsten 10.000 kvm.

Eksempel på program

For at give jer den bedste tur, skal I tage stilling til, hvilket fokus I vil have på jeres aktiviteter, samt om disse aktivitets-kategorier lever op til jeres ønsker. Er der nogle aktiviteter I vil inddrage eller undvære, så tager vi selvfølgelig en dialog om dette, så vi sikrer os, at vi tilrettelægger turen efter jeres ønsker.

Mandag

Transport

Frokost

Olympia stadion

Aftensmad

Byvandring

Tirsdag

Stasi-fængsel

Frokost

Ambassade besøg

Aftensmad

Aftenaktivitet

Onsdag

Berliner Unterwelten

Frokost

Colorful Chocoworld

Aftensmad

Aftenaktivitet

Torsdag

Sachsenhausen

Frokost

Futurium

Fællesmiddag

Fredag

Teambuilding

Frokost

Transport

Team Tours gør det trygt og enkelt at tage på studietur

1. Første kontakt

Vores dygtige rejsevejledere afdækker jeres ønsker og behov - helt uforpligtende.

2. Inspiration

Vi præsenterer jer for fagligt relevante og spændende rejsemål og aktiviteter.

3. Tilbud

På baggrund af vores dialog fremsender vi et tilbud indenfor jeres budget.

4. Praktik

Takker I ja, til tilbudet, koordinerer og booker vi transport, overnatning og aktiviteter.

5. Studieturen

Vores hovedkontor og on-site instruktører er tilgængelige 24/7 og sikrer den gode oplevelse.

Ofte stillede spørgsmål om Berlin

Lübeck

Lübeck er en af Slesvig-Holstens fire købstads- kommuner, og er, med sine små 217.000 indbyggere, den næststørste by i delstaten. Byen, som har fået sit navn efter det vendiske ord for elskelig, er fyldt med historie – alt fra deres verdenskendte marcipan til den gamle bydel Altstad, som siden 1987 har været en del af UNESCO ́s Verdensarvsliste. Derudover er byen kendt for sine slotte facader, historiske bygninger, byens fire byporte og kirkernes gotiske byggestil.

Berlin

Berlin er en af Europas vigtigste kulturelle og politiske centre. Udover de verdensberømte kulturelle institutioner og førsteklasses forskningscentre og universiteter, summer byen også af liv og historiske fortællinger. Her kan I bl.a. besøge `Berlins Tekniske Universitet´ og `Teknologisk og Økonomisk Universitet´. Derudover er der en lang liste af kulturelle og historiske områder og monumenter, såsom Brandenburger Tor, East Side Gallery, Holocaust monumentet og Berlins Radiotårn.

Hannover

Hannover er hovedstaden i delstaten Niedersachsen, med et indbyggertal på ca. 500.000. Hannover er en spændende by, der byder på et bredt udvalg af museer, parker og en blanding af både klassisk og moderne arkitektur. Ud over Hannover Universitet, er der i byen en række andre uddannelsesinstitutioner, bl.a. et akademi for musik og teater. Hannover er en kendt messeby; hvert forår er den vært for verdens største computermesse CeBIT.

Hamborg

Hamborg er Tysklands næststørste by og har som erhvervsregion tiltrukket virksomheder inden for kemisk industri, vedvarende energi, biovidenskab, IT og luftfart. Især inden for luftfart er Hamborg en metropol, med virksomheder som Airbus og Lufthansa Technik. Udover disse virksomheder huser byen også Hamburg Tekniske Universitet og Universitet for anvendte videnskaber. Byen i sig selv byder tilmed på smukke havneområder, interessant arkitektur og et utal af kulturinstitutioner.