Instruktør m. hurtig opstart

Vi tilbyder

 • Et job hvor du kan gøre en reel forskel for børn og unge
 • Masser af outdoor- og fællesskabsoplevelser
 • Mulighed for at udvikle dine frilufts- og undervisningskompetencer
 • Gode kollegaer med bred erfaring

Vi forventer:

 • Lyst til at formidle og erfaring med/interesse for naturen og friluftsliv
 • Godt humør, udadvendt, fleksibel og ansvarsfuld
 • Motivation til at dygtiggøre dig som instruktør og deltagelse på interne kurser

Om Team Tours:

Team Tours har specialiseret sig i målrettede ture og forløb, der øger trivsel og styrker klassefælleskabet mellem børn og unge gennem teambuilding. Vores forløb målretter sig gymnasier, erhvervsskoler, folkeskoler, fritidsklubber og kommuner, der ønsker at øge elevtrivslen og nedbringe frafaldet.

Vi benytter os af naturen til at skabe et rum for uforglemmelige oplevelser, hvor klassefællesskabet og elevtrivslen sættes i fokus. Vi kan tilbyde alt fra introture for grundforløb og studieretning til årlige bæredygtige studierejser.

Vi har omkring 100 freelance instruktører tilknyttet, der frit kan melde sig på vagter når deres kalender tillader det. Vores instruktører har vidt forskellige baggrunde, men har alle en passion for formidling. Instruktørerne har typisk imellem 5 og 60 arbejdsdage årligt. Foruden arbejde tilbydes staben løbende gratis kompetencegivende kurser og sammenholdsarrangementer.

Vi laver flere forskellige arrangementstyper, heriblandt enkeltdage på landets skoler, overnatningsture på outdoorlokationer og studietursrejser rundt i Europa. Du kan se mere om de forskellige tur-typer her på siden.

Om jobbet:

Vi har både mindre og større ture hvorpå du vil indgå i et team af 3-20 instruktører, ofte over 4-5 sammenhængene dage med overnatning på lokationen. Der vil altid være en blanding af praktiske opgaver, afholdelse af teambuilding aktiviteter og evt. facilitering af lejropbygning og -liv. Vi løfter opgaverne i flok, gør os umage og arbejder ud fra mottoet:

”Det skal være sjovt at være her, men det er ikke for sjov vi er her”

Som instruktør hos Team Tours aflønnes du altid med et honorar pr. dag på 1.000-1.800 kroner, afhængig af din anciennitet og rolle på turen. Din rolle på, og vagtplansmuligheder for, turene er afhængige af dine kompetencer.

Arbejdsdagenes længde vil variere alt efter turtype og kundebehov. På overnatningsture, vil instruktørteamet rotere imellem også at facilitere en aktivitet om aftenen. 

Om dig: 

 • Du er motiveret til at gøre en forskel for børn og unge.
 • Du tager ansvar for dine opgaver og har mod på selvstændigt at afholde en aktivitet.
 • Du kan arbejde i minimum 5 hverdage i august og/eller november, hvor vi har travlt.
 • Du er energisk og trives ved at arbejde tæt sammen i et instruktørteam.
 

Det er en bonus hvis du har konkret erfaringer med:

 • Håndtering af unge mennesker
 • Friluftsliv
 • Aktivitetsafholdelse (Teambuilding, Idræt, Spejder osv.)
 • Klatring, vandsport, mountainbike og lignende friluftssport
 • Har livredderbevis, sikringsbevis eller klatreinstruktørbevis
 
 

Ansøgningsprocessen (Under normale omstændigheder):

 

1. Lav ansøgning

Klik på linket i toppen eller bunden af siden og besvar de få spørgsmål. Vi behøver ikke et fintunet CV eller en lang velformuleret ansøgning – vi skal bare have en fornemmelse af hvem du er.

2. Invitation til aspirantdag

Ser vi et potentielt samarbejde ud fra din ansøgning, inviteres du til en ”Aspirantdag”.

Det er en dag hvor nye ansøgere får lidt indblik i hvordan vi gør tingene, og får mulighed for at prøve kræfter med instruktørrollen. Det bruger vi til at sikre et godt match. Der vil både være en dag på Sjælland og en i Jylland:

 • OBS. Dagene har været afholdt for denne sæson – vi tager i stedet en personlig samtale.
 
3. Ansættelse

Er der stadig interesse i et samarbejde vil du blive tilbudt en kontrakt og tilføjes til vores intranetsystemer. Du er herefter tilknyttet Team Tours som freelanceinstruktør og kan selv melde dig på vagter og kurser.

4. Oplæring

Vi har op til sommersæsonen to arrangementer, med formål at indlemme nye instruktører i staben og at klargøre dem op til deres første vagt. Arrangementerne er ulønnede, men sikrer dig en god start som instruktør i nogle hyggelige rammer. Vi anbefaler derfor meget at du deltager. Derudover vil der være mulighed for at deltage på klatre- og livredderkurser.

   a) Kickoff

Du får en introduktion til vores intranet, vagtplanssystem og arbejdsgange. Hele den samlede stab er derudover inviteret til socialt samvær om aftenen. Under weekenden tilbydes desuden et gratis førstehjælpskursus.

 • OBS. Dagene har været afholdt for denne sæson – vi tager i stedet en personlig samtale.
 
   b) Masterclass

Her vil blive undervist og trænet i rollen som instruktør i Team Tours og få en dybere forståelse hvordan vores ture er struktureret. Arrangementet vil blive afholdt 2 steder:

 • På Sjælland den 7. august
 • I Jylland den 14. august
 
 

Har du spørgsmål til jobbet eller ansøgningsprocessen, så giv os et ring eller skriv på job@teamtours.dk