Instruktør m. opstart i august 2024

Vi tilbyder

 • Et job hvor du kan gøre en reel forskel for børn og unge
 • Masser af outdoor- og fællesskabsoplevelser
 • Mulighed for at udvikle dine frilufts- og undervisningskompetencer
 • Gode kollegaer med bred erfaring

Vi forventer:

 • Lyst til at formidle og erfaring med/interesse for naturen og friluftsliv
 • Godt humør, udadvendt, fleksibel og ansvarsfuld
 • Motivation til at dygtiggøre dig som instruktør og deltagelse på interne kurser

Om Team Tours:

Team Tours har specialiseret sig i målrettede ture og forløb, der øger trivsel og styrker klassefælleskabet mellem børn og unge gennem teambuilding. Vores forløb målretter sig gymnasier, erhvervsskoler, folkeskoler, fritidsklubber og kommuner, der ønsker at øge elevtrivslen og nedbringe frafaldet.

Vi benytter os af naturen til at skabe et rum for uforglemmelige oplevelser, hvor klassefællesskabet og elevtrivslen sættes i fokus. Vi kan tilbyde alt fra introture for grundforløb og studieretning til årlige bæredygtige studierejser.

Vi har omkring 100 freelance instruktører tilknyttet, der frit kan melde sig på vagter når deres kalender tillader det. Vores instruktører har vidt forskellige baggrunde, men har alle en passion for formidling. Instruktørerne har typisk imellem 5 og 60 arbejdsdage årligt. Foruden arbejde tilbydes staben løbende gratis kompetencegivende kurser og sammenholdsarrangementer.

Vi laver flere forskellige arrangementstyper, heriblandt enkeltdage på landets skoler, overnatningsture på outdoorlokationer og studietursrejser rundt i Europa. Du kan se mere om de forskellige tur-typer her på siden.

Om jobbet:

Vi har både mindre og større ture hvorpå du vil indgå i et team af 3-20 instruktører, ofte over 4-5 sammenhængene dage med overnatning på lokationen. Der vil altid være en blanding af praktiske opgaver, afholdelse af teambuilding aktiviteter og evt. facilitering af lejropbygning og -liv. Vi løfter opgaverne i flok, gør os umage og arbejder ud fra mottoet:

”Det skal være sjovt at være her, men det er ikke for sjov vi er her”

Som instruktør hos Team Tours aflønnes du altid med et honorar pr. dag på 1.100-1.900 kroner, afhængig af din anciennitet og rolle på turen. Din rolle på, og vagtplansmuligheder for, turene er afhængige af dine kompetencer.

Arbejdsdagenes længde vil variere alt efter turtype og kundebehov. På overnatningsture, vil instruktørteamet rotere imellem også at facilitere en aktivitet om aftenen. 

Om dig: 

 • Du er motiveret til at gøre en forskel for børn og unge.
 • Du tager ansvar for dine opgaver og har mod på selvstændigt at afholde en aktivitet.
 • Du kan arbejde i minimum 5 hverdage i august og/eller november, hvor vi har travlt.
 • Du er energisk og trives ved at arbejde tæt sammen i et instruktørteam.
 

Det er en fordel hvis du har konkret erfaringer med:

 • Håndtering af unge mennesker
 • Friluftsliv
 • Aktivitetsafholdelse (Teambuilding, Idræt, Spejder osv.)
 • Klatring, vandsport, mountainbike og lignende friluftssport
 • Har livredderbevis, sikringsbevis eller klatreinstruktørbevis
 
 

Ansøgningsprocessen:

OBS. pr. 2023 er Aspirantdag, Kickoff og indledende kursus, der omtales i videoen nedenfor, sammenlagt til en enkelt aspirantweekend i foråret og én i efteråret. 

 
1. Lav en ansøgning

Klik på linket i toppen eller bunden af siden og besvar de få spørgsmål. Vi behøver ikke et fintunet CV eller en lang velformuleret ansøgning – vi skal bare have en fornemmelse af, hvem du er.

2. Personlig samtale

Ser vi et potentielt samarbejde ud fra din ansøgning, inviteres du til en kort telefonisk/online samtale. Her vil vi indledningsvis afstemme muligheder og vores forventninger til dig som instruktør, samt dine til jobbet. Vi følger op på ansøgningerne løbende.

3. Invitation til Aspirantweekenden

På baggrund af vores telefonsamtale, inviteres du til en weekend den 24.-26. maj 2024 på Sjælland, hvortil der kan arrangeres fælleskørsel.

På weekenden vil du få en større introduktion til jobbet og virksomheden, møde nogle af dine nye kollegaer, samt prøve kræfter med jobbet – alt sammen i sjove og hyggelige rammer.

Alle ansøgere fra hele landet samles, ligesom eksisterende instruktører, inviteres til en oplevelsesrig weekend. Under weekenden vil vi lærere hinanden bedre at kende og du vil være klar til din første vagt, når du går derfra. 

Vores instruktørstab vil være med til at give et større indblik i rollen som instruktør og give dig muligheden for at prøve kræfter med de teambuilding-aktiviteter vi benytter, samt undervise i basale færdigheder, og knowhow der er nødvendige på turene.

Der vil være et fokus på rollen som instruktør og dertil en afklaring både for dig og os, om det er det rigtige match. 

Der vil desuden være mulighed for at få et gratis førstehjælpskursus inkl. certificering, så vi er klar, hvis uheldet er ude.

4. Ansættelse, første vagt og uniform

Søndag eftermiddag på aspirantweekenden, vil vi vende fokus mod de administrative dele af ansættelsen.

Der vil være en introduktion til vores vagtplanssystem, samt intranettet hvor de fleste informationer vil blive meldt ud. Du vil også prøve vores uniform og blive tilbudt forskellige pakker af udstyr, så du er klar til at tage afsted på tur i hele landet. 

Umiddelbart efter aspirantweekenden, og hvis der selvfølgelig stadig er gensidig interesse i et samarbejde, vil du blive tilbudt en kontrakt og tilføjes til vores intranetsystemer. Du er herefter tilknyttet Team Tours som freelanceinstruktør og kan selv melde dig på vagter og kurser.

Vi glæder os til at møde dig!

Har du spørgsmål til jobbet eller ansøgningsprocessen, så giv os et ring eller skriv på Trine@teamtours.dk