Lübeck

Lübeck er en af Slesvig-Holstens fire købstads- kommuner, og er, med sine små 217.000 indbyggere, den næststørste by i delstaten. Byen, som har fået sit navn efter det vendiske ord for elskelig, er fyldt med historie – alt fra deres verdenskendte marcipan til den gamle bydel Altstad, som siden 1987 har været en del af UNESCO ́s Verdensarvsliste. Derudover er byen kendt for sine slotte facader, historiske bygninger, byens fire byporte og kirkernes gotiske byggestil.

Berlin

Berlin er en af Europas vigtigste kulturelle og politiske centre. Udover de verdensberømte kulturelle institutioner og førsteklasses forskningscentre og universiteter, summer byen også af liv og historiske fortællinger. Her kan I bl.a. besøge `Berlins Tekniske Universitet´ og `Teknologisk og Økonomisk Universitet´. Derudover er der en lang liste af kulturelle og historiske områder og monumenter, såsom Brandenburger Tor, East Side Gallery, Holocaust monumentet og Berlins Radiotårn.

Hannover

Hannover er hovedstaden i delstaten Niedersachsen, med et indbyggertal på ca. 500.000. Hannover er en spændende by, der byder på et bredt udvalg af museer, parker og en blanding af både klassisk og moderne arkitektur. Ud over Hannover Universitet, er der i byen en række andre uddannelsesinstitutioner, bl.a. et akademi for musik og teater. Hannover er en kendt messeby; hvert forår er den vært for verdens største computermesse CeBIT.

Hamborg

Hamborg er Tysklands næststørste by og har som erhvervsregion tiltrukket virksomheder inden for kemisk industri, vedvarende energi, biovidenskab, IT og luftfart. Især inden for luftfart er Hamborg en metropol, med virksomheder som Airbus og Lufthansa Technik. Udover disse virksomheder huser byen også Hamburg Tekniske Universitet og Universitet for anvendte videnskaber. Byen i sig selv byder tilmed på smukke havneområder, interessant arkitektur og et utal af kulturinstitutioner.