Introdag

Den perfekte måde at bryde isen og skabe nye venskaber på effektiv måde

Book en introdag

Introdag på jeres skole

Giv jeres elever en dag på skolen udover det sædvanlige, der sætter fokus på sammenholdet og klassefællesskabet. Dagen kan eksempelvis bruges som en let introduktion for studieretningsklasserne, eller en genopfrisker for grundforløbsklasserne. Der er også skoler, der bruger dagen som en idræts- eller temadag, hvor alle årgange inviteres.

På dagen ankommer Team Tours’ instruktører til skolen og stiller aktivitets grej op i de aftalte klasselokaler og udearealer. Når eleverne ankommer, laver vi en fælles icebreaker øvelse, der skaber motivation og et smil på læben. Herefter skal klasserne i gennem en række sjove aktiviteter, som både vil udfordre kommunikationen og overblikket. Hvem tør spise …(afsløres ikke / censureret)? Hvem kan bevare roen når tiden løber? Hvem tør fortælle sine klassekammerater, hvordan de i virkeligheden har det? Alt det og meget mere vil dagen byde på.

Lærer involvering er meget velkommen, men ikke nødvendig på denne dag.

Christoffer Andersson

Christoffer Andersson

Koordinator
M: +45 22 80 94 80
E: christoffer@teamtours.dk

Program - eksempel

Vi tilpasser vores program i fælleskab med vores kunder, for at sikre den bedste oplevelse

Eksempler på aktiviteter

Break-Out -Box

Fængslende Escape Room-spil​

Indoor Building

Tre mindre udvalgte øvelser der kun kan løses ved samarbejde​

Byg en katapult

Innovation, kreativ tænkning og koordinering

Robinson Dyst

Udnyt hinandens styrker

Tillid & Tryghed

Workshop om komfortzone

Mind Game

Udendørs orientering kombineret med opgaveløsning

Hvert år har vi besøg af 20.000+ glade elever fra 65+ gymnasier og folkeskoler

I 2016 havde vi vores første introtur med Team Tours og har siden haft mange ture med dem. Vi oplever god dialog, planlægning og afvikling af introturen for vores 1. års elever. De understøtter skolens fokus på at styrke klassefællesskabet med aktiviteter der passer til eleverne

Vi har stor fokus på virksomme introforløb, og vi har fået nedbragt frafaldet markant. Team Tours har her spillet en afgørende rolle. Derfor har vi valgt at udvide vores samarbejde, så vores erhvervsskoleklasser også kommer med på introtur fremadrettet.

Et godt studiemiljø også et af vores klare fokuspunkter. Team Tours har i høj grad været med til at forbedre det sociale miljø blandt vores nystartede 1.g klasser. Tilbagemeldinger fra både lærere og elever peger på, at eleverne er blevet bedre til at tage ansvar og til at samarbejde

Ofte stillede spørgsmål

Som udgangspunkt, ja. Har I adgang til et andet sted, f.eks. et sportsområde eller -center, kan vi også benytte det. Når det kun er én dag, er det en fordel at vi er tæt på jer. Hvis vejret tillader det, prøver vi også så vidt som muligt, at være udendørs.

For at sætte de bedste rammer for dagen, anbefaler vi, at I reserverer ét lokale pr. klasse, samt 1-2 fællesarealer som en hal, auditorium eller lignende. Lokalerne kan sagtens være klassernes hjemmelokaler, men husk, at de ikke vil have adgang til det i løbet af dagen. Der er også behov for, at borde og stole er flytbare.
Det vil typisk kun begrænses af jeres faciliteter på skolen, eller et tilknyttet område. Hvis I er over 10 klasser, vil vi typisk tage en dialog omkring fordelingen af klasser, sådan at I får det bedst mulige ud af dagen – eller dagene!
Den generelle opdeling mellem vores instruktører og jeres lærere, er, at vores instruktører fokuserer på det praktiske, og jeres lærere er med som pædagogisk støtte. Vi står for alt det praktiske, og faciliterer jeres program og aktiviteter. Jeres lærere kan både indtage en aktiv rolle, eller en mere observerende og reflekterende rolle.
Typisk vil vi spørge kontaktpersonen for dagen om en plantegning med markering af de bookede lokalerne, samt kontaktoplysninger på en pedel eller lignende, der vil lukke dem ind om morgenen. Det betyder, at vores instruktører kun har behov for ca. halvanden time i lokalerne forud for programstart.