Lejrskole

Sammenhold og fællesskab for folkeskole elever, med naturen som legeplads

Book en lejrskole

Lejrtur, hyttetur eller koloni

Kært barn har mange navne, og uanset hvad I kalder det, så står vi klar til at give jeres elever en tur der både udvikler sammenholdet i klassen, og udvikler eleverne.
På Team Tours’ ture sætter vi fokus på fællesskabet i klassen. Uanset om I oplever klikedannelse, mobningsproblemer, eller bare ønsker at give jeres elever en god tur, så er disse ture velegnet til formålet.

Inden en tur får vi en grundig snak om forventninger, formålet og jeres behov. Med det udgangspunkt sammensætter vi det rette program for jeres tur.

Vi tager os af alt fra booking af hytte, indkøb af mad, sørger for gode aktiviteter og instruktører, der er klar til at gøre en forskel for jeres klasse. Vi kommer med alt det grej og udstyr I skal bruge, lige fra aktivitets grej, som klatreudstyr eller kanoer, til telte, bålgryder eller andre ting.

Kontakt os, og lad os sammen give jeres elever en tur de sent vil glemme!

Christoffer Andersson

Christoffer Andersson

Koordinator
M: +45 22 80 94 80
E: christoffer@teamtours.dk

Program - Eksempel

Programmet for vores lejrskoler opbygges med et særligt tema eller fokusområde for hver dag, i fællesskab med jer. Afhængig af tidspunktet på året, jeres ønsker og sammensætning, tilpasser vi valg for overnatning, aktiviteter og øvelser. 

Eksempler på aktiviteter

Træ- & kasseklatring

Wow-oplevelse hvor eleverne støtter hinanden

Tømmerflådesejlads

Ingeniør-ånd og godt samarbejde

Mind Game

Udendørs orientering kombineret med opgaveløsning

Byg en katepult

Innovation, kreativ tænkning og koordinering

Samarbejdsaktiviteter

Kom i mål som gruppe med omtanke og bevægelse

Robinson Dyst

Udnyt hinandens styrker

Tillid & tryghed

Workshop om komfortzone

Konkurrenceaktiviteter

Styrket klassesammenhold

Vi tilbyder lejrture til følgende destinationer

Hvert år har vi besøg af 20.000+ glade elever fra 65+ gymnasier og folkeskoler

Team Tours understøtter på bedste vis skolens sociale profil. Et godt fællesskab er en naturlig hjørnesten hos os, men en vanskelig opgave at løfte for skolens lærere. Det er vigtigt, at sikre et ensartet højt niveau for alle klasserne på introforløbet.

Vi har stor fokus på virksomme introforløb, og vi har fået nedbragt frafaldet markant. Team Tours har her spillet en afgørende rolle. Derfor har vi valgt at udvide vores samarbejde, så vores erhvervsskoleklasser også kommer med på introtur fremadrettet.

Et godt studiemiljø også et af vores klare fokuspunkter. Team Tours har i høj grad været med til at forbedre det sociale miljø blandt vores nystartede 1.g klasser. Tilbagemeldinger fra både lærere og elever peger på, at eleverne er blevet bedre til at tage ansvar og til at samarbejde