Introtur

Studieretningsklasser

Udnytter indendørs og udendørs arealer i fantastiske omgivelser

Book en introtur

Giv jeres studiereningsklasser det bedste udgangspunkt

Når eleverne når studieretningsklasserne, er det essentielt, at få skabt et godt klassefællesskab i de nye klassesammensætninger. At skabe et stærkt klassefællesskab tidligt i processen, vil øge elevtrivslen, skabe færre konflikter og minimere frafaldet.

På Team Tours’ introture for studieretningsklasserne opbygger vi tilliden og skaber positive relationer mellem eleverne. Klassevis bliver elever udfordret gennem en række teambuildingaktiviteter, hvor vi sætter fokus på samværet, fællesskabet og elevernes tillid til hinanden.

Eleverne bliver indkvarteret i hyggelige hytter, hvorfra en række sjove aktiviteter vil udspille sig. Sammen skal klassen løftes opgaver de ikke før havde set muligt, og kun gennem et fælles fokus kan opgaven løses.

Om aftenen afholder eleverne deres egen klassemiddag, som udmønter sig i en hyggelig spilleaften for hele klassen.

Christoffer Andersson

Christoffer Andersson

Koordinator
M: +45 22 80 94 80
E: christoffer@teamtours.dk

Program - eksempel

Vi tilpasser vores program i fællesskab med vores kunder, for at sikre den bedste oplevelse. Det er også mulighed for at udvide vores introture med en tredje dag.

Eksempler på aktiviteter

Byg en Katapult

Innovation, kreativ tænkning og koordinering

Tillid & Tryghed

Workshop om komfortzone

Træ- & Kasseklatring

Wow-oplevelse hvor eleverne støtter hinanden

Indoor building

Tre mindre udvalgte øvelser der kun kan løses ved samarbejde

Robinson Dyst

Udnyt hinandens styrker

Mind Game

Udendørs orientering kombineret med opgaveløsning

Vi tilbyder introture både til Sjælland og Jylland

Hvert år har vi besøg af 20.000+ glade elever fra 65+ gymnasier og folkeskoler

Et styrket klassefællesskab er vores klare fokus, når vores 1.g klasser skal på introtur. Team Tours har siden 2016 været med til at løfte denne opgave og har arrangeret et program, der ryster eleverne sammen. Godt samarbejde hele vejen fra planlægning, afholdelse og opfølgning.

Vi har stor fokus på virksomme introforløb, og vi har fået nedbragt frafaldet markant. Team Tours har her spillet en afgørende rolle. Derfor har vi valgt at udvide vores samarbejde, så vores erhvervsskoleklasser også kommer med på introtur fremadrettet.

Et godt studiemiljø også et af vores klare fokuspunkter. Team Tours har i høj grad været med til at forbedre det sociale miljø blandt vores nystartede 1.g klasser. Tilbagemeldinger fra både lærere og elever peger på, at eleverne er blevet bedre til at tage ansvar og til at samarbejde

Ofte stillede spørgsmål

Ofte vil eleverne i studieretningsklasserne opleve, at de siger farvel til nye venner og skal starte forfra i deres nye klasse. Derfor har introture for studieretningsklasserne fokus på tilføre nye relationer til klassedynamikken.
Hytterne giver i større grad eleverne mulighed for, at bruge tid sammen hele klassen. Introture for studieretningsklasserne lægger mere vægt på klassens egen tid og rum om aftenen, hvorved de nye relationer fra dagen kommer i spil.
Den generelle opdeling mellem vores instruktører og jeres lærere er, at vores instruktører fokuserer på det praktiske, og jeres lærere er med som pædagogisk støtte. Jeres lærere kan både indtage en aktiv rolle, eller en mere observerende og reflekterende rolle.
Ja, vi sørger for, at I i løbet af jeres introtur, har alt hvad i skal bruge til alle måltider og mellemmåltider. Madlavningen står I selv for i hold, og netop fælles madlavning over bål, plejer at være en af turens absolutte højdepunkter. Inden afgang vil jeres koordinator spørge ind til evt. allergener, så der kan tages hånd om madforbehold. Hvis de endelige optagelses informationer er forsinkede, finder vi selvfølgelig også en løsning på det.
Vi gør altid vores yderste for at skabe den bedste oplevelse, indenfor jeres budget. Der er mange faktorer, der påvirker prisen. Blandt andet hvor mange der skal afsted, hvor god tid I er ude i, og hvilken rolle jeres egne medarbejdere skal spille. Tag endelig kontakt til os, således at vi kan give jer et uforpligtende oplæg.
I forbindelse med booking af et arrangement, vil I blive bedt om at oplyse forventede antal deltagere. Senest to uger før jeres arrangement, har vi brug for det endelige deltagerantal.
Vores instruktører er gode til at tilpasse vores aktiviteter efter eleverne, og hjælpe dem med at rykke deres individuelle grænser. Vi sammensætter altid programmet efter at have forskelligartede aktiviteter, således at alle får masser af succesoplevelser.
Ja, hvis I har nogle særlige øvelser eller indslag til programmet, finder vi selvfølgelig et godt tidspunkt til det. Det kan f.eks. være et fagligt programpunkt eller klassens time. Sammen afstemmer vi programmet, således at der er en god balance mellem aktiviteter og pauser.
Mange af vores introture varer mellem 24 og 48 timer. Vi arrangerer også gerne længere ture, som giver mulighed for flere dybdegående aktiviteter.
På vores introture vil vi altid anbefale at booke transport gennem os – og det kan næsten altid bedre betale sig økonomisk. Vores samarbejdspartnere kender områderne, og er vant til at køre med unge mennesker.