Introture

Grundforløbsklasser

Sammenhold og fællesskab med naturen som legeplads

Book en introtur

Skab fællesskab i grundforløbet

Få skudt den nye årgang godt fra start med en introtur, der både knytte relationer internt i klassen og på tværs af årgangen.

I et fintunet program kommer eleverne igennem en række aktiviteter, der alle har til formål at skabe positive relationer. Ud fra jeres ønske, kan eleverne enten blandes i tilfældige grupper, og her ved bygge relationer på tværs af årgangen, eller aktiviteterne kan gennemføres klassevis, for at styrke klassefællesskabet.

Aktiviteterne er planlagt så de udfordrer forskellige kompetencer hos eleverne, hvorved de forskellige elevtyper får mulighed for at træde i karakter. Aktiviteterne vil blandt andet byde både på klatring, teambuildingøvelser, mind games, sejlads og meget andet. Eleverne overnatter i telte som vi stiller til rådighed, og skal under kyndig vejledning etablere en lejr og lave mad over bål.

Som en del af koordineringen, indsamler vi informationer om elevernes allergier eller andre forudsætninger, og det er derfor muligt at få alle elever med.

Christoffer Andersson

Christoffer Andersson

Koordinator
M: +45 22 80 94 80
E: christoffer@teamtours.dk

Program - eksempel

Vi tilpasser altid vores program i fællesskab med vores kunder, for at sikre den bedste oplevelse. Det er også muligt at udvide vores introture med en tredje dag.

Eksempler på aktiviteter

Træ- & Kasseklatring

Wow-oplevelse hvor eleverne støtter hinanden

Tømmerflådesejlads

Ingeniør-ånd og godt samarbejde

Mind Game

Udendørs orientering kombineret med opgaveløsning

Smuglerløb

En mindeværdig aftenaktivitet

Robinson Dyst

Udnyt hinandens styrker

Lejropbygning

Eleverne opbygger deres eget lejr med rafter

Hvert år har vi besøg af 20.000+ glade elever fra 65+ gymnasier og folkeskoler

Team Tours understøtter på bedste vis skolens sociale profil. Et godt fællesskab er en naturlig hjørnesten hos os, men en vanskelig opgave at løfte for skolens lærere. Det er vigtigt, at sikre et ensartet højt niveau for alle klasserne på introforløbet.

Vi har stor fokus på virksomme introforløb, og vi har fået nedbragt frafaldet markant. Team Tours har her spillet en afgørende rolle. Derfor har vi valgt at udvide vores samarbejde, så vores erhvervsskoleklasser også kommer med på introtur fremadrettet.

Et godt studiemiljø også et af vores klare fokuspunkter. Team Tours har i høj grad været med til at forbedre det sociale miljø blandt vores nystartede 1.g klasser. Tilbagemeldinger fra både lærere og elever peger på, at eleverne er blevet bedre til at tage ansvar og til at samarbejde

Ofte stillede spørgsmål

Den generelle opdeling mellem vores instruktører og jeres lærere er, at vores instruktører fokuserer på det praktiske, og jeres lærere er med som pædagogisk støtte. Jeres lærere kan både indtage en aktiv rolle, eller en mere observerende og reflekterende rolle.
Ja, vi sørger for, at I i løbet af jeres introtur, har alt hvad i skal bruge til alle måltider og mellemmåltider. Madlavningen står I selv for i hold, og netop fælles madlavning over bål, plejer at være en af turens absolutte højdepunkter. Inden afgang vil jeres koordinator spørge ind til evt. allergener, så der kan tages hånd om madforbehold. Hvis de endelige optagelses informationer er forsinkede, finder vi selvfølgelig også en løsning på det.
Vi gør altid vores yderste for at skabe den bedste oplevelse, indenfor jeres budget. Der er mange faktorer, der påvirker prisen. Blandt andet hvor mange der skal afsted, hvor god tid I er ude i, og hvilken rolle jeres egne medarbejdere skal spille. Tag endelig kontakt til os, således at vi kan give jer et uforpligtende oplæg.
Det kan komme an på jeres elever, men vi vil i de måneder det kan lade sig gøre, altid anbefale teltovernatning. Ved lokationer hvor vi tilbyder introture, vil der dog som oftest også være mulighed for at inddrage hytte(r) til lærerovernatning. Foruden hyggen i at vågne op i et telt, vil det ofte også være en billigere og mere fleksibel løsning.
I forbindelse med booking af et arrangement, vil I blive bedt om at oplyse forventede antal deltagere. Senest to uger før jeres arrangement, har vi brug for det endelige deltagerantal.
Vores instruktører er gode til at tilpasse vores aktiviteter efter eleverne, og hjælpe dem med at rykke deres individuelle grænser. Vi sammensætter altid programmet efter at have forskelligartede aktiviteter, således at alle får masser af succesoplevelser.
Ja, hvis I har nogle særlige øvelser eller indslag til programmet, finder vi selvfølgelig et godt tidspunkt til det. Det kan f.eks. være et fagligt programpunkt eller klassens time. Sammen afstemmer vi programmet, således at der er en god balance mellem aktiviteter og pauser.
Mange af vores introture varer mellem 24 og 48 timer. Vi arrangerer også gerne længere ture, som giver mulighed for flere dybdegående aktiviteter.
Vores yndlingslokationer for lejrture ligger hhv. tæt ved Kolding i Jylland, og ved Sorø på Sjælland. Hvis I har et særligt ønske til lokation, vil vi meget gerne undersøge det, og give et bud på, hvad der skulle til for at bruge stedet.
På vores introture vil vi altid anbefale at booke transport gennem os – og det kan næsten altid bedre betale sig økonomisk. Vores samarbejdspartnere kender områderne, og er vant til at køre med unge mennesker.